مطالب تکمیلی در مورد هومیوپاتی

نویسنده : دکتر غلامرضا عسگری تاریخ انتشار : جولای 24, 2019


 

عدم نتیجه گیری از هومیوپاتی

عدم نتیجه‌گیری از هومیوپاتی سؤالی است که گاهی مطرح می‌شود، اینکه آيا ممكن است كه بيمار چندين ماه متوالى به پزشك هوميوپات مراجعه کند ولى هيچ‌گونه اثر درمانى‏ ظاهر نشود. جواب واقعی به این سوال این است: بله ولی به ندرت!
عدم نتیجه‌گیری از هومیوپاتی ممکن است به دلايل مختلفى پیش بیاید. یادمان باشد که هوميوپاتى يك قانون در طبيعت است، همانگونه كه در مورد برق اين قانون وجود دارد كه شما اگر صد بار كليد برق را بزنيد، هر 100 بار آن بايد لامپ مربوطه روشن شود، در هوميوپاتى نيز از هر صد مورد بیماری بايد هر صدتاى آن‌ها معالجه شوند ولى اگر چنين نتیجه‌ای رخ ندهد، بايد مسير را بررسى و عيب ‏يابى کرد.
بنابراين می‌تواند مواردى پيش بيايد که در آن فرد بیمار چندين بار مراجعه كرده و هيچ‌گونه اثر درمانى‏ نگيرد. در اين موارد شخص بايد صبور بوده و فرصت كافى را به پزشك هومیوپات خود بدهد تا عيب‏‌يابى صورت گرفته و مشكل مربوطه حل شود.

داروهای هومیوپاتی / homeopathy

عواملی که باعث عدم نتیجه‌گیری از درمان هومیوپاتی می‌شوند:

در ادامه به بررسی موارد اصلی عدم نتیجه گیری از هومیوپاتی می پردازیم:

1) شايد علت اين امر در اين باشد كه بيمار به اندازه كافى به جزئيات مشكل خودآگاهى نداشته و يا نكته‏‌اى را كه مى‏‌تواند از نظر پزشك هوميوپات كليد حل مشكل باشد، عنوان نکرده، چرا كه برايش بی ‏اهميت به نظر مى‏‌رسيده است.
2) ممکن است پزشك نتوانسته باشد اطلاعات داده شده توسط بيمار را به درستی بررسی و جمع‏ بندى کند.
3) علت سوم عدم نتیجه‌گیری از هومیوپاتی مى‌‏تواند اين باشد، ازآنجايى‌كه هر داروى هوميوپاتى داراى چندين درجه قدرت مختلف است، قدرت متناسب با بيمارى فرد انتخاب نشده باشد. در اینجا می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد داروهای هومیوپاتی کسب کنید.
4) ممکن است عدم نتیجه‌گیری از هومیوپاتی این نکته باشد که بعضى از داروهاى هوميوپاتى داراى اثرى عميق اما كند هستند.
5) ممكن است فرد در وضعيتى باشد كه عامل ايجادكننده آن بيمارى تداوم داشته و در نتيجه داروى هوميوپاتى نمى‏‌تواند اثر خود را ظاهر نمايد.
6) محتمل است که علت عدم نتیجه گیری از درمان توسط طب هومیوپاتی، داروهايى باشد كه فرد استفاده مى‏‌كند و يا حتى اعتياد وى باشد.
به عنوان نتیجه‌گیری باید فقط به یک نکته اصلی اشاره کنیم: فرصت كافى به پزشك هومیوپات خود بدهيد تا بتواند هنر خودش را برای شما به نمايش بگذارد!

داروهای هومیوپاتی / homeopathy

 

بیمار شدن حین درمان هومیوپاتی، چه باید کرد؟

ممکن است كسى که تحت درمان هوميوپاتى است، دچار بيمارى‌‏هایی مانند سرماخوردگى شود، سؤال این است که در این صورت چه بايد کرد.
همان‌گونه كه می‌دانید هوميوپاتى براى بيمارى‏‌هاى حاد نيز دارو دارد، لذا در اين موارد يا حتى مواردى مانند سوختگى و آسيب‏‌هاى فيزيكى، شما بايستى كه قبل از مصرف هرگونه دارو و يا مراجعه به هر پزشكى حتماً با پزشك هوميوپات خود مشورت کنید. پزشک هومیوپات شما يكى از چهار كار زير را توصيه خواهد كرد:
1 – ممكن است يك سرى دستورهاى غيردارويى به شما بدهد.
2 – بعد از شنيدن وضعيت شما، اگر چنانچه آن را به دليل بيرون‌ريزى بيمارى بداند، شما را دعوت به صبر و تحمل کند.
3 – از شما بخواهد كه براى معاينه و دريافت داروى هوميوپاتى مراجعه کنید.
4 – بسته به شرايط ممكن است كه داروى شيميايى برايتان تجويز کند. مثال اين موارد كسانى هستند كه منزلشان در شهرستان قرار دارد و نمی‌توانند به‌عنوان‌مثال براى يك سرماخوردگى به تهران مراجعه کند ولى بيماران بايد متوجه باشند چنان‌چه به هر دليلى دسترسى به پزشك خود نداشته باشند و وضعيت، خيلى حاد و اورژانس باشد، بايد خود را به درمانگاه يا بيمارستانى برسانند و داروهاى شيميايى تجويز شده را بنا به دستور پزشك كشيك مصرف کنید اما تا جای ممکن از مصرف و تزريق كورتون‏‌ها مگر در موارد بسيار حاد پرهيز کنید.

داروهای هومیوپاتی / homeopathy

رابطه طب هومیوپاتی با داروهای جلوگیری از بارداری

طب هوميوپاتى با دسته داروهاى كورتون‏دار و هورمون‏دار بيشترين مشكل را دارد و از ديدگاه هوميوپاتى استفاده از قرص LD و يا HD و كلاً روش‌‏هاى هورمونى ناصحيح هستند و بهتر است كه از سایر هومیوپاتی / homeopathy مانند استفاده از IUD، كاندوم و يا روش جلوگيرى طبيعى استفاده کرد.

استفاده از روش‌های دیگر طب مکمل هومیوپاتی با درمان هومیوپاتی

 

باید بگوییم که از تمام روش ‌هاى طب مکمل مثل طب سوزنی، یوگا، انرژی درمانی و … همزمان با درمان هومیوپاتی می‌توان بهره برد زیرا این طب‌های مکمل دقیقاً به همان نقطه‏‌اى از وجود انسان اثر مى‏‌گذارند كه داروهاى هوميوپاتى اثر می‌كنند، يعنى بر همان انرژى حياتى بدن، لذا استفاده از اين روش‏‌ها می‌توانند اثر مثبتى روى پيشبرد درمان داشته باشند.
با توجه به نکته بالا، بايد توجه كرد كه چنانچه فرد بخواهد دو روش را همزمان يا تنها در فاصله كمتر از 3 تا 4 ماه شروع كند، اين كار ارزيابى وضعيت بيمار را هم براى پزشك هوميوپات و هم براى آن متخصص ديگر مشكل می‌سازد. براى مثال، اگر علامتى بهبودى يابد و علامت ديگرى تشديد شود پزشك هوميوپات نمى ‌تواند متوجه شود كه آيا اين پديده به خاطر اثر داروى وى بوده است يا كار آن متخصص ديگر.

کلام آخر

برای جمع بندی باید گفت که اگر فرد از سال‏هاى قبل يك روشى را شروع كرده و اكنون می‌خواهد روش ديگرى را اضافه کند، اين موضوع مشكلى را پيش نمى‏‌آورد ولى اگر مى‏‌خواهد كه همزمان يا با فاصله كمتر از چهار ماه دو روش درمانی را شروع کند بهتر است، این کار را انجام ندهد. نظر شما در این باره چیست؟ آیا تاکنون تجربه استفاده از طب هومیوپاتی و یا مراجعه به پزشک هومیوپات را داشته‌اید؟ اگر بله خوشحال می‌شویم در پایین همین پست نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

نظرات و سوالتان را با ما به اشتراک بگذارید ! ارسال دیدگاه

درباره نویسنده :

دکتر غلامرضا عسگری - بیش از 20 سال است که به عنوان پزشک، هومیوپات و مشاور فعالیت می کنم. هم اکنون به عنوان پزشک هومیوپات، Weight Coaching و محقق آب های طبی در کانادا، با کمک Telemedicine به عنوان پزشک مشاور و مدرس هومیوپاتی مشغول فعالیت هستم.

خواندن این مقالات را هم به شما پیشنهاد می کنیم